RACON 2016 16 - 17 December 2016
Swissotel, Kolkata, India
Important News
Important Dates
  • Last date of Early bird Registration : Sept. 30, 2016

Technical Program

DAY 1 - 16th DECEMBER 2016
SESSION TIMINGS PROGRAM SPEAKER SPEAKER PROFILE DURATION
FROM  TO
PRE LUNCH 9.00 ONWARDS REGISTRATION       
10.00 10.30 INAUGURATION CEREMONY - LAMP LIGHTING      30 MINUTES
10.30 11.10 IMPORTANCE OF BUILDING ENERGY PERFORMANCE & LOW ENERGY COOLING STRATEGIES Ms. MilI Majumdar Managing Director, Green Building Certification Institute 40 MINUTES
11.10 11.50 ENERGY OPTIMISATION THROUGH AUTOMATION Mr P. K. Goel Independent Consultant, HVAC & Building Energy.   40 MINUTES
11.50 12.05 TEA BREAK     15 MINUTES
12.05 12.45 REFRIGERANT : CHALLENGES & OPPORTUNITIES - PRESENT SCENARIO Mr. Seemant Sharma Director , Chiller Solutions Asia, Johnson Controls 40 MINUTES
12.45 13.25 INDOOR ENVIRONMENT QUALITY - NEXT FRONTIER FOR HIGH PERFORMANCE BUILDINGS. Mr. Ashish Rakheja Managing Partner, AEON Consultants 40 MINUTES
13.25 13.40 ACREX PRESENTATIONS     15 MINUTES
13.40 14.50 LUNCH BREAK     70 MINUTES
  14.50 15.00 SEARCO PRESENTATION     10 MINUTES
POST LUNCH 15.00 15.40 SUSTAINABLE HVAC SOLUTIONS WITH ADSORPTION COOLING TECHNOLOGIES Mr Dinesh Gupta  President Bry Air 40 MINUTES
15.40 16.00 TEA BREAK     20 MINUTES
16.00 17.30 DEBATE INDIAN HVAC MANUFACTURERS ARE NOT FULFILLING THEIR ENVIRONMENAL RESPONSIBILITIES     90 MINUTES
RACON NITE EVENING - 16TH DECEMBER
SESSION TIMINGS PROGRAM DURATION
FROM TO
EVENING 19.00 19.05 WELCOME ADDRESS BY PRESIDENT KOLKATA CHAPTER 5 MINUTES
19.05 19.35 PRESENTATION OF BHUTORIA REFRIGERATION 30 MINUTES
19.35 20.20 FELICITATION TO INDUSTRY STALWARTS WITH 50+ YEARS EXPERTISE BY ISHRAE KOLKATA CHAPTER 45 MINUTES
20.20 20.35 ACREX PARTNER PRESENTATION 15 MINUTES
20.35 20.40 VOTE OF THANKS BY RACON CONVENOR 5 MINUTES
20.40 ONWARDS CULTURAL PROGRAM FOLLOWED BY COCKTAILS & DINNER  

DAY 2 - 17th DECEMBER 2016
SESSION TIMINGS PROGRAM SPEAKER   DURATION
FROM  TO  
PRE LUNCH 10.30 11.10 EMERGING TRENDS IN REFRIGERATION & COLD CHAIN Mr. Arvind Surange  CMD of ACR Project Consultants Pvt Ltd 40 MINUTES
11.10 11.50 IOT & BIG DATA - MAKING GREEN BUILDINGS SMART Mr. Subrata Bhattacharya Director & General Manager, India Engineering Centre, Johnson Controls Building Efficiency 40 MINUTES
11.50 12.30 PHARMA HVAC & ENERGY OPTIMISATION Mr. Prashant Desai Managing Partner, ELM Enterprises Private Ltd 40 MINUTES
12.30 12.45 TEA BREAK     15 MINUTES
12.45 13.25 Air Quality in Urban India Mr. Richie Mittal Managing Director, Overdrive Engineering Pvt Ltd. 40 MINUTES
13.25 14.05 Advances in Insulation for Low Temperature Applications Mr. K.K Mitra Vice President (Tech & Marketing), Lloyd Insulation India Ltd. 40 MINUTES
14.05 15.00 LUNCH BREAK     60  MINUTES
POST LUNCH 15.00 17.00 STUDENTS POSTER COMPETITION     120 MINUTES
17.00 17.15 CONCLUDING TEA BREAK      15 MINUTES


**Subject to Last Minute Changes at the end of the schedule

Please Contact


5/1/2K Cornfield Road, Kolkata - 700019

T: +91 33 400 758 98
E: ishraekolkata@gmail.com
W: www.ishrae.in

Connect with us


Official Conference Manager



CIMGlobal India Pvt. Ltd.
BB - 31, Ground Floor, Salt Lake City,
Sector - I, Opposite of Punjab National Bank
Kolkata - 700064, India
For Registration Queries:
Mamta Rani
Tel: +91 124 4617700
Email: Mamta@cimglobal.net

© RACON 2016 All rights reserved.