RACON 2016 16 - 17 December 2016
Swissotel, Kolkata, India
Important News
Important Dates
  • Last date of Early bird Registration : Sept. 30, 2016

Curtain Raiser Evening Program

CURTAIN RAISER EVENING - 15TH DECEMBER, 2016
SESSION TIMINGS PROGRAM SPEAKER DURATION
FROM TO
EVENING 18.00 18.30 REGISTRATION     
18.30 18.40 WELCOME ADDRESS MR. MANOJ CHAKRAVORTI  10 MINUTES
18.40 18.50 ADDRESS BY NATIONAL PRESIDENT ISHRAE MR. SACHIN  MAHESHWARI 10 MINUTES
18.50 19.10 PRESENTATION BY DAIKIN AIRCONDITIONING INDIA PVT LTD DAIKIN 20 MINUTES
19.10 19.25 KEYNOTE ADDRESS MR. NANDU BELANI
President CREDAI Bengal
15 MINUTES
19.25 20.25 PANEL DISCUSSION ON ENVIRONMENTAL IMPACT OF CONSTRUCTION AND INDUSTRIALISATION AND ITS MANAGEMENT PLAN. EMINENT PANELISTS 60 MINUTES
20.25 20.30 VOTE OF THANKS RACON CONVENOR 5 MINUTES
20.25 23.00 NETWORKING OVER COCKTAILS & DINNER    


**Subject to Last Minute Changes at the end of the schedule

Please Contact


5/1/2K Cornfield Road, Kolkata - 700019

T: +91 33 400 758 98
E: ishraekolkata@gmail.com
W: www.ishrae.in

Connect with us


Official Conference Manager



CIMGlobal India Pvt. Ltd.
BB - 31, Ground Floor, Salt Lake City,
Sector - I, Opposite of Punjab National Bank
Kolkata - 700064, India
For Registration Queries:
Mamta Rani
Tel: +91 124 4617700
Email: Mamta@cimglobal.net

© RACON 2016 All rights reserved.